Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
Industrial, Steel Barbells with Crystal Paved Balls in Rosegold

Industrial, Steel Barbells with Crystal Paved Balls in Rosegold

16,95 €
sis. 24 % ALV
Industrial-koru kauniisti kimaltavilla koristepalloilla. Molemmat pallot ovat irrotettavissa joten voit käyttää korussa myös muita omistamiasi palloja.
Saatavuus 6 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Industrial, Steel Barbells with Crystal Paved Balls in Rosegold

Laadukkaasta 316L kirurginteräksestä valmistettu industrialkoru ruusukullanvärisellä varsiosalla. Korussa on kauniit koristepallot jotka ovat täynnä pieniä kristalleja. Korun molemmat pallot ovat irrotettavissa joten voit käyttää samassa tapissa myös muita palloja.

Korussa olevat pallot ovat perinteisiä metallipalloja herkemmät, korumaiset pallot. Palloissa on teräksinen kierre ja korumassaan istutetut kristallit joiden suojana on kirkas epoksipinta. Korun altistuessa usein päivittäin kosteudelle ja kosmetiikalle tulee pallot haurastumaan ja kivet irtoamaan jossain vaiheessa. Tämä ei ole vaarallista, haluamme vain että tiedät!

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.  

  • Koko: 1,6mm/38mm
  • Pallo: 5mm
  • Väri: ruusukulta/kirkas
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/kristalli/epoksi
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BSI08-143855-RDC