Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Aventurine
Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Aventurine

Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Aventurine

Tuotetta rajoitettu erä.
8,90 €
Sisältää alv. 24 %

Upea kiteen muotoon hiottu aventuriiniriipus sopii käytettäväksi nauhalla tai ketjussa. Luonnonkiviriipuksesta on saatavilla myös muita kivilajeja.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Aventurine

Kiteen muotoinen aventuriiniriipus aitoa luonnonkiveä. Korussa on hopeanvärinen metalli-istutus ketjulle tai nyörille.

Huomaathan että luonnonkivestä valmistetut korut ovat aina ainutlaatuisia ja korun sävyt saattavat vaihdella. Luonnonkivissä näkyy aina sulkeumia jotka näkyvät erikokoisina viivoina ja kuvioina kivessä.

Voit ostaa pelkän riipuksen tai pienestä hinnasta valita korulle musta nauhan. Nauhassa on liukusolmut joiden avulla korun voi säätää mieluiselle pituudelle kaulassa.

  • Koko: kivi 3cm, koko korun pituus 4,1cm
  • Väri: hopea/vaaleanvihreä
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/aventuriini luonnonkivi

Aventuriinista kerrottua:

Aventuriini on monikäyttöinen parannuskivi. Vihreän aventuriinin sanotaan auttavan mm. sydämen ja silmien ongelmiin sekä hermojärjestelmään. 

Aventuriinin uskotaan suojaavan "energiasyöpöiltä" ja negatiivisilta ihmissuhteilta. Se myös auttaa hahmottamaan ja näkemään selkeämmin oman tulevaisuuden; suunnitelmat, agendat ja motiivit tekojen takana.

Jos oman mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen pelottaa, sanotaan aventuriinin tuovan lisää itsevarmuutta ja vahvistavan johtajan ominaisuuksia ja omaksi todelliseksi minäksi tulemista.

Aventuriini on Ravun (22.6.–22.7 .) horoskooppikivi.

Kivien merkityksistä löytyy paljon versioita ja ne saattavat vaihdella lähteiden mukaan. Samoin lähteet saattavat toisinaan määrittää eri kiviä horoskooppimerkeille. 

Lähteet: 101 Power Crystals -Judy Hall, Wikipedia