Korvakorut, NATURE COLLECTION|Labradorite Earrings with Gold Details
Korvakorut, NATURE COLLECTION|Labradorite Earrings with Gold Details Korvakorut, NATURE COLLECTION|Labradorite Earrings with Gold Details

Korvakorut, NATURE COLLECTION|Labradorite Earrings with Gold Details

Tuotetta rajoitettu erä.
18,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniit ja modernit luonnonkivikorvakorut eläväpintaisesta labradoriitti -kivestä. Korvakoruissa on kullanväriset metalliosat.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Korvakorut, NATURE COLLECTION|Labradorite Earrings with Gold Details

Kauniit labradoriitti-korvakorut kullanvärisin metalliosin. Kullanvärinen reuna kiertää kiven kapeana nauhana ja kivi näkyy upeasti korvakorujen molemmin puolin. Näissä neliönmuotoisissa korvakoruissa on yksinkertaista tyylikkyyttä joka sopii monenlaiseen tyyliin.

Huomaathan että luonnonkivestä valmistetut korut ovat aina ainutlaatuisia ja korun sävyt saattavat vaihdella. Luonnonkivissä näkyy aina sulkeumia jotka näkyvät erikokoisina viivoina ja kuvioina kivessä.

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kullatut kirurginteräksiset- tai kullatut Sterling Hopeiset-koukut. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: 2cm (mitattuna ilman koukkua)
  • Väri: kulta/pehmeä sammalenvihreä jossa näkyy vaaleita sulkeumia
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/labradoriitti luonnonkivi

Labradoriitista kerrottua:

Rauhallisen vihertävän labradoriitin sanotaan auttavan kuuntelemaan sisintä joka kertoo sinulle oikean polun onneen ja hyvään elämään. Sen uskotaan myös auttavan rajojen asettamisessa ja voimistavan uskoa ja vähentävän pelkoja.

Labaradoriitin ominaisuuksia kerrotaan olevan myös totuuden paljastaminen ja yhteyden saaminen maailmankaikkeuden energioihin. On myös sanottu että labradoriitti vaihtaa väriä henkisen kasvun myötä.

Kivien merkityksistä löytyy paljon versioita ja ne saattavat vaihdella lähteiden mukaan. 

Lähteet: loveandlightschool.com, Parantavat kivet