Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|Kivellinen musta septum & daith clicker
PREMIUM COLLECTION|Kivellinen musta septum & daith clicker

PREMIUM COLLECTION|Kivellinen musta septum & daith clicker

29,00 €
sis. 24 % ALV
Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis musta lävistysrengas sopii hyvin esim. septum- sekä daith-lävistyseen.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Kivellinen musta septum & daith clicker

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas implant grade -kirurginteräs sekä aidot Genuine Crystal -kristallit. Rengas sopiii parhaiten septum-lävistykseen. Koru on tehty ovaalin muotoon jolloin se istuu kauniisti lähellä nenää, eikä koristeosa "valu" liian alas. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Tätä koristeellista rengasta voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä, mutta kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen.

Musta väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Korusta on saatavilla myös kullan- ja ruusukullanvärinen versio.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, korkeus 6mm ja leveys 10mm
  • Materiaali: implant grade -kirurginteräs/Genuine Crystals -kristalli
  • Väri: musta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GM-JSDSG-08
Tuotenumero: S&S