PREMIUM COLLECTION|Pitsi ruusukulta septum & daith clicker
PREMIUM COLLECTION|Pitsi ruusukulta septum & daith clicker PREMIUM COLLECTION|Pitsi ruusukulta septum & daith clicker

PREMIUM COLLECTION|Pitsi ruusukulta septum & daith clicker

18,00 €
Sisältää alv. 24 %

Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis ruusukullanvärinen lävistysrengas sopii hyvin esim. septum- sekä daith-lävistyseen.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

PREMIUM COLLECTION|Pitsi ruusukulta septum & daith clicker

REMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas implant grade -kirurginteräs sekä aidot Genuine Crystal -kristallit. Rengas sopiii parhaiten septum-lävistykseen. Koru on tehty ovaalin muotoon jolloin se istuu kauniisti lähellä nenää, eikä koristeosa "valu" liian alas. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Tätä koristeellista rengasta voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä, mutta kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen.

Ruusukullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 14-24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Korusta on saatavilla myös hopeanvärinen versio.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, korkeus 6mm ja leveys 10mm
  • Materiaali: implant grade kirurginteräs
  • Väri: ruusukulta
  • Kiinnitys: clicker