Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|Siro titaaninen kirkas nenänappi (kulta)

PREMIUM COLLECTION|Siro titaaninen kirkas nenänappi (kulta)

16,00 €
sis. 24 % ALV
Kaunis ja siro kullanvärinen nenänappi kirkkaalla kivellä. Titaaninen koru sopii myös allergisille ja erikoisherkille.
Saatavuus 8 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Siro titaaninen kirkas nenänappi (kulta)

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal tai Cubic Zirconia -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD tai 14-24K -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä sirolinjaisessa nenänapissa on materiaalina laadukas implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani kestävällä 24K kultapinnoitteella. 

Värinä korussa on trendikäs kulta ja klassinen kirkas. Korun premium Cubic Zirconia -kivi on istutettu koruun pyörtämällä titaanireuna kiven päälle. Tämän ansiosta koru ei tartu helposti esim. pyyhkeeseen, mutta kivi pysyy hyvin kiinni korussa. Koru on ihana valinta sinulle joka etsit siroa ja hillittyä korua täydentämään tyyliäsi.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 0,8mm/6,5mm varsiosa
  • Koristeen koko: 2,35mm
  • Materiaali: Materiaali: implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani/Premium Cubic Zirconia
  • Väri: kulta/kirkas
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BG-TNSSGC