FLASH SALE -15% (voimassa 23.6. saakka)
LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)
LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)
LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)
LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)
LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)
LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)
LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)
-15%

LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)

15 % alennus
30,60 € 36,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 30,60 €
sis. 24 % ALV
Ainutlaatuiset käsityönä maalatut Talviyö -korvakorut viiden parin pienerästä. LEMPI. Hand Made in Finland.
Saatavuus 1 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvakorut, Talviyö (numeroitu erä)

LEMPI-malliston ainutlaatuinen viiden parin erä käsin maalattuja Talviyö -korvakoruja on saatavilla nyt! Talviyö -korvakorut on maalattu puisille kiekoille ja niiden värimaailmasta löytyy pakkasyön pehmeää sinistä sekä hopeisena hohtavaa hankea. Sinistä taivasta vasten näkyvät pienet kultaiset tähdet.

LEMPI-korut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty koivua sekä allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. LEMPI-korvakorut ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!


Tyylikkäät korvakorut sopivat sekä arkeen että juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. Kuten lukuisat muut LEMPI-malliston mallit, myös Viljat ovat tyylikkäät korvakorut jotka sopivat loistavasti sekä arkeen että juhlaan. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä aina illan juhliin saakka.

Yhdistä lilansävyiset LEMPI-korvikset hiuspannan kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla tai teräksen värisillä asusteilla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling hopeiset tai titaaniset koukut. LEMPI-malliston tyylikkäät korvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 5cm
  • Materiaali: koivu / kirurginteräs
  • Väri: sininen-kulta-hopea / teräs (tumma hopea)
  • Kiinnitys: koukku


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset LEMPI-korut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä tyylikkäät korvakorut ovat miellyttäviä käyttää ja lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Numero 2