Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
Nenänappi 0,8mm, Titanium Rosegold 2.5mm CZ  -ruusukulta nenäkoru
Loppunut

Nenänappi 0,8mm, Titanium Rosegold 2.5mm CZ -ruusukulta nenäkoru

7,95 €
sis. 24 % ALV
Kaunis ja siro ruusukullanvärinen nenänappi kirkkaalla kivellä. Titaaninen koru sopii myös allergisille ja erikoisherkille.
Loppunut

Nenänappi 0,8mm, Titanium Rosegold 2mm CZ  -ruusukulta nenäkoru

Kivellisessä nenänapissa on käytetty 2mm kirkasta Cubic Zirconia -kristallia. Tämä siro nenänappi sopii sinulle jos haluat pienen ja sievän napin joka kuitenkin tuo ihanan kimalluksen nenään.

Tässä sirolinjaisessa nenänapissa on materiaalina laadukas implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani kestävällä PVD -pinnoitteella.

Värinä korussa on pehmeänsävyinen ruusukulta ja klassinen kirkas. Korun Cubic Zirconia -kivi on istutettu koruun pienillä kynsillä joten kivi pysyy hyvin kiinni korussa. Koru on ihana valinta sinulle joka etsit siroa ja klassista korua täydentämään tyyliäsi.

Ruusukullanväri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun kestävä kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 0,8mm & 6mm varsiosa
  • Koristeen koko: 2.5mm
  • Materiaali: implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani/Cubic Zirconia
  • Väri: ruusukulta/kirkas
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: T23NO4-RDC