R &J on kotimainen perheyritys!
Kirurginteräksinen kukkanapakoru|Small Deluxe Clear CZ Flower
Loppunut

Kirurginteräksinen kukkanapakoru|Small Deluxe Clear CZ Flower

29,80 €
sis. 24 % ALV
Kaunis napakoru kirurginteräsvarrella ja aidoilla hopeisilla koruosilla. Kullattu napakoru näyttää kauniilta ja ylelliseltä.
Loppunut

Kirurginteräksinen kukkanapakoru|Small Deluxe Clear CZ Flower in gold

Kaunis napakoru on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä sekä aidosta hopeasta. Korun lävistävä osa sekä pallo ovat kirurginteräksisiä ja napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta. Kivinä korussa on upeasti kimaltavat Cubic Zirconia-kristallit joka on kiinnitetty kynsi-istutuksella jonka ansiosta ne pysyvät todella hyvin kiinni korussa. 

Tässä napakorussa kaunis siro koruosa joka on hienan suurempi kuin ensilävistyskorun alapallo. Malli on hyvä valinta, jos haluat kimaltavan ja koristeellisen napakorun mutta et kuitenkaan halua tinkiä käyttömukavuudesta.

Jos kaipaat napakoruusi lisää kimallusta, voit ostaa koruun kimaltavan yläpallon täältä. 

  • Tapin koko: 1,6mm/9mm 
  • Koristeosa: 12mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia/Sterling Hopea
  • Väri: kulta/kirkas

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassa olevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: PBN0732-G