PREMIUM COLLECTION|Elämänpuu -hopeariipus puukuviolla ja kristalleilla

PREMIUM COLLECTION|Elämänpuu -hopeariipus puukuviolla ja kristalleilla

32,00 €
sis. 24 % ALV
Kaunis ja siro riipus elämänpuu kuviolla sopii päivittäiseen käyttöön. Hopeariipus sopii moneen tyyliin. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Elämänpuu -hopeariipus puukuviolla ja kristalleilla

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Ajaton ja sirolinjainen hopeariipus sopii hyvin lahjaksi monentyyliselle. Tässä kauniissa riipuksessa on pitsimäinen kuvio jossa on kuvattuna elämänpuu. Puun kauniisti kaareutuvissa oksissa on istutettuna pienikokoisia Cubic Zirconia -kristalleja.

Korussa on E-coating joka estää hopean tummumista.

Tämä pienehkö riipus sopii parhaiten käytettäväksi lyhyessä ketjussa jolloin koru asettuu kauniisti kaulalle. Voit tilata koruun sopivan ketjun täältä. Jos kaipaat apua ketjun valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Koru ei sisällä ketjua.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea/Cubic Zirconia
  • Koko: 2cm (mitattuna ilman riipuslenkkiä)
  • Väri: hopea/kirkas
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK1/kirkkaat kaulakorut/elämänpuut