PREMIUM COLLECTION|Kuunkehrä -hopeariipus taotulla pinnalla

PREMIUM COLLECTION|Kuunkehrä -hopeariipus taotulla pinnalla

85,00 €
sis. 24 % ALV
Kaunis, hieman suurempi riipus upealla taotulla pinnalla sopii päivittäiseen käyttöön. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Kuunkehrä -hopeariipus taotulla pinnalla

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Minimalistinen hopeariipus sopii hyvin moderniin ja yksinkertaiseen tyyliin. Riipuksessa ei ole mitään ylimääräistä, vaan sen jujuna toimii upea, taottu pinta joka korostaa yksinkertaista muotoilua luoden korun pintaan kauniin valon ja varjon leikin.

Tämä hieman suurempi riipus sopii hyvin käytettäväksi niin lyhyemmässä kuin pidemmässäkin ketjussa makusi mukaan. Tälle riipukselle suosittelemme valitsemaan hieman paksumman ketjun. Voit tilata koruun sopivan ketjun täältä. Jos kaipaat apua ketjun valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Koru ei sisällä ketjua.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea
  • Koko: 3,4cm (mitattuna ilman riipuslenkkiä)
  • Väri: hopea
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK2/kivettömät kaulakorut/moderni