Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|Nippu -hopeariipus ohuista renkaista

PREMIUM COLLECTION|Nippu -hopeariipus ohuista renkaista

28,00 €
sis. 24 % ALV
Moderni, siro Nippu-riipus sopii päivittäiseen käyttöön. Kivettömään koruun on helppo yhdistää muita koruja. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Nippu -hopeariipus ohuista renkaista

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Minimalistinen hopeariipus sopii hyvin moderniin ja yksinkertaiseen tyyliin. Riipuksessa ei ole mitään ylimääräistä, vaan sen jujuna toimii tekotapa jossa pienet renkaat yhdistyvät yhdeksi koruksi.

Tämä siro riipus sopii parhaiten käytettäväksi lyhyissä ketjuissa joissa riipus jää lähemmäs kaulaa.  Voit tilata koruun sopivan ketjun täältä. Jos kaipaat apua ketjun valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Koru ei sisällä ketjua.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea
  • Koko: 1,7cm
  • Väri: hopea
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK2/kivettömät kaulakorut/moderni