LEMPI-korvakorut, Siivet (ruusukulta - antiikki ruusukulta, nahka)
LEMPI-korvakorut, Siivet (ruusukulta - antiikki ruusukulta, nahka) LEMPI-korvakorut, Siivet (ruusukulta - antiikki ruusukulta, nahka) LEMPI-korvakorut, Siivet (ruusukulta - antiikki ruusukulta, nahka)

LEMPI-korvakorut, Siivet (ruusukulta - antiikki ruusukulta, nahka)

24,80 €
Sisältää alv. 24 %

LEMPI. Hand Made in Finland. Kevyet siivenmuotoiset korvakorut on valmistettu nahasta. Korvakorut näyttävät upeilta yksinkertaisen asun kanssa.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LEMPI-korvakorut, Siivet (ruusukulta - antiikki ruusukulta, nahka)

Ihanan kevyet Siipi-korvakorut on valmistettu nahasta ja metalliosat ovat allergiaystävällistä kullattua 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut korvakorut ovat tehty alusta lähtien käsityönä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa! 

Pitkät nahkaiset korvakorut näyttävät upeilta vaikkapa yksinkertaisen mekon tai puseron kanssa. Minimalistiseen lookkiin nosta hiukset pois kasvoilta esim. nutturalle tai poninhännälle jolloin korvakorut toimivat asun viimeistelevänä yksityiskohtana.

Koukkutyypin vaihto

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen koukun. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: 8,9cm (pituus mitattuna ilman koukkua)
  • Väri: ruusukulta, antiikki ruusukulta (korvakorujen takaosa on vaaleaa mokkaa)  / kulta
  • Materiaali: nahka / kullattu 316L kirurginteräs
  • Kiinnitys: koukku
  • Nikkelivapaa