Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Faceted Gold Hoop -titaaninen clicker
Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Faceted Gold Hoop -titaaninen clicker Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Faceted Gold Hoop -titaaninen clicker Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Faceted Gold Hoop -titaaninen clicker

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Faceted Gold Hoop -titaaninen clicker

19,95 €
Sisältää alv. 24 %

Titaaninen clicker -lävistysrengas sopii hyvin useimpiin korvanalueen lävistyksiin. Kaunis viimeistely tuo ihanan yksityiskohdan tyyliisi. Myös hopeanvärisenä!

Saatavuus 29 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Faceted Gold Hoop -titaaninen clicker

Kaunis koristeellinen rengas sopiii loistavasti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten esimerkiksi helix-, tragus- ja conch-lävistykseen. Renkaan lävistävä osa on sileä joten se on mukavan tuntuinen lävistyksessä ja muu osa on fasettihiottu joten se taittaa valoa kauniisti. Yksinkertainen rengas on ihana myös tavallisissa korvareijissä. Koru on samanvahvuinen kuin ensilävistyksessä käytettävä hoitokoru. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Materiaalina tässä premium-luokan lävistysrenkaassa on G23 titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

Renkaasta on saatavana kaksi kokoa.

  • Koko: paksuus 1,2mm / halkaisija 8mm tai 10mm
  • Väri: kulta
  • Materiaali: G23 titaani
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) 
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys