Lasten premium hopeanapit, Teddy -kimaltavat nallekorvakorut
Lasten premium hopeanapit, Teddy -kimaltavat nallekorvakorut Lasten premium hopeanapit, Teddy -kimaltavat nallekorvakorut

Lasten premium hopeanapit, Teddy -kimaltavat nallekorvakorut

Tuotetta rajoitettu erä.
16,00 €
Sisältää alv. 24 %

Sterling Hopeiset ihanat nallekorvakorut sopivat hyvin myös allergisille ja erikoisherkille. Pienet ja kevyet korvakorut sopivat hyvin arkeen.

Saatavuus 4 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lasten premium hopeanapit, Teddy -kimaltavat nallekorvakorut

Premium malliston hopeanapeissamme on vahvemmat osat sekä erityisen mukavat taustat jotka eivät paina tai uppoa korvaan. Silikoninen päällyste hopeisen taustan päällä on turvallinen ja miellyttävä päivittäisessä käytössä.

Lapsille suunnitelluissa korvakoruissa on otettu huomioon lasten tarpeet. Hopeiset lasten nappikorvakorut ovat turvalliset ja ihastuttavan kevyet korvassa. Napit on suunniteltu niin että ne istuvat lähellä korvalehteä, eikä korvakoruissa ole korkeita kohtia -tämä ehkäisee tarttumista.

Suloiset nallekorvakorut sopivat käytettäväksi ympäri vuoden tuomassa iloa ja väriä pienen korvistenkäyttäjän päiviin. Korvakorut ovat ihana lahjaidea pienelle eläinten ystävälle!

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea / kristalli
  • Koko: 8mm*9mm 
  • Väri: hopea / kirkas
  • Nikkelivapaa