SUGAR SUGAR, This is Your Night - pinkki hiuspanta kimalluksin
SUGAR SUGAR, This is Your Night - pinkki hiuspanta kimalluksin

SUGAR SUGAR, This is Your Night - pinkki hiuspanta kimalluksin

Tuotetta rajoitettu erä.
29,95 €
Sisältää alv. 24 %

Ihana hiuspanta on päällystetty upeilla pinkeillä ja AB kirkkailla korukivillä. Koristeellinen panta sopii niin arki -kuin juhlakäyttöön. Saatavana monta väriä.

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

SUGAR SUGAR, This is Your Night -pinkki hiuspanta kimalluksin

Tämä koristeellinen hiuspanta on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä ripauksen glamouria ja eleganssia hiustyyliinsä.

Kaunis SUGAR SUGAR -hiuspanta on valmistettu huolella valituista laadukkaista materiaaleista jotka tuovat iloa käyttäjälleen pitkään. Sen kauniit koristeet, kuten kimaltavat kristallit, hohtavat helmet ja tyylikkäät strassikoristeet, luovat upean ilmeen ja kiinnittävät huomion.

Hiuspanta on suunniteltu istumaan täydellisesti erilaisiin hiustyyleihin ja -pituksiin. Voit käyttää sitä niin päivittäisissä kampauksissa kuin erityistilaisuuksissa, kuten häissä, tanssiaisissa tai cocktail-tilaisuuksissa. Se on erinomainen valinta sekä arkeen että juhlaan.

Sen lisäksi, että tämä hiuspanta on upean näköinen, se myös auttaa pitämään hiukset paikoillaan ja hallitsemaan pörröisyyttä. Voit luottaa siihen, että hiuksesi pysyvät siististi paikallaan koko päivän ajan.

Oli tyylisi sitten romanttinen, vintage-henkinen tai modernin tyylikäs, tämä koristeellinen hiuspanta täydentää asusi täydellisesti. Se on loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esille ja tuntea itsesi upeaksi joka päivä.

Tilaa nyt tämä koristeellinen hiuspanta ja anna hiustyylillesi uusi ulottuvuus. Olitpa sitten menossa juhliin, tapaamiseen ystävien kanssa tai haluat vain piristää arkipäivääsi, tämä hiuspanta tekee varmasti vaikutuksen kaikkiin ympärilläsi.

Hiuspannasta on saatavana kaksi kaunista värivaihtoehtoa.

  • Materiaali: muovi / kangas / korukivi
  • Väri: pinkki / kulta / AB kirkas / monivärinen