Hiuskoristeet häihin ja juhlaan

179 Tuotetta

Romanttiset hiuskorut, upeat tiarat

Valikoimastamme löydät upeat hiuskoristeet juhliin. Koruissa on runsaasti valinnanvaraa etsitpä sitten korua häihin, Vanhojentansseihin tai vaikkapa vuosijuhliin. Koruissa löytyy valinnanvaraa siroista kristalihengettömistä ja spiraaleista aina näyttäviin kampoihin ja tiaroihin saakka. Koruissa säihkyy kauniit kristallit ja valittavana on useita erisävyisiä pohjia; näin löydät juuri sinun pukuusi ja asusteisiisi sopivan hiuskorun. 

Klassiseen juhlatyyliin

Pienet kristallihengettömät ovat tyylikäs ja ajaton valinta jos haluat pitää tyylisi hillittynä ja ainostaan korostaa kampaustasi pienellä yksityiskohdalla. Myös pienempi kampa on kaunis vaihtoehto nutturakampauksen juureen. Ota tyyliltään muihin koruihin ja asusteisiin sopiva hiuskoru, monesti valintaa helpottaa esimerkiksi keskittyminen kukka-aiheisiin koruihin jos puvussa on kukkakirjailua tai helmiin jos helmet ovat pukusi pääosassa. 

Romantikolle

Ihastuttavat kevyet kangas ja kristallikukat sopivat romanttiseen tyyliin. Korun koko voi olla joko pieni tai keskikokoinen, mutta tyyli on hieman tyttömäinen ja sievä. Koruissa on usein myös häivähdys vaaleanpunaista.

Boheemiin juhlatyyliin

Upeat pitkämalliset muotoiltavat hiuskoristeet istuvat boheemiin kampaukseen täydellisesti. Korua voi käyttää halo-kehämaisesti (koru tulee silloin otsalle) tai perinteisen hiuspannan paikalla. Pehmeän korun voi myös kietoa letin sekaan tai kiharoiden lomaan. Valinnanvaraa on runsaasti.

Jos olet epävarma oikealaisen korun valinnasta juuri sinun kampaukseesi, lue blogi-postauksemme ja saat vinkkejä oikeanlaisen hiuskoristeen valintaan.


Ihanaa ja rakkaudentäyteistä juhlapäivää!

  • Näkymä