HIUSKORUT MORSIAMELLE

165 Tuotetta

Romanttiset kukat, kauniit kristallit, upeat tiarat

Valikoimastamme löydät upean valikoiman hiuskoruja tärkeään päivään. Koruissa on runsaasti valinnanvaraa siroista kristalihengettömistä ja spiraaleista aina näyttäviin kampoihin saakka. Koruissa säihkyy kauniit kristallit ja valittavana on useita erisävyisiä pohjia; näin löydät juuri sinun pukuusi ja asusteisiisi sopivan hiuskorun. 

Klassiselle morsiamelle

Pienet kristallihengettömät ovat tyylikäs ja ajaton valinta jos haluat pitää tyylisi hillittynä ja ainostaan korostaa kampaustasi pienellä yksityiskohdalla. Myös pienempi kampa on kaunis vaihtoehto nutturakampauksen juureen. Ota tyyliltään muihin koruihin ja asusteisiin sopiva hiuskoru, monesti valintaa helpottaa esimerkiksi keskittyminen kukka-aiheisiin koruihin jos puvussa on kukkakirjailua tai helmiin jos helmet ovat pukusi pääosassa. 

Romantikolle

Ihastuttavat kevyet kangas ja kristallikukat ovat olleet romanttisten morsianten suosiossa. Korun koko voi olla joko pieni tai keskikokoinen, mutta tyyli on hieman tyttömäinen ja sievä. Koruissa on usein myös häivähdys vaaleanpunaista. Mikä sen suloisempaa.

Boheemille morsiamelle

Upeat pitkämalliset rautalankakorut istuvat boheemiin kampaukseen täydellisesti. Korua voi käyttää Halo-kehämaisesti (koru tulee silloin otsalle) tai perinteisen hiuspannan paikalla. Pehmeän korun voi myös kietoa letin sekaan tai kiharoiden lomaan. Valinnanvaraa on runsaasti.


Ihanaa ja rakkaudentäyteistä juhlapäivää!

  • Näkymä