Uutuudet

110 Tuotetta

Nämä ihanat lävistyskorut saapuivat juuri nyt!

Tästä ryhmästä löydät uusimmat tuotteemme kaikkien lävistyskorujen osalta. Jos mietit vaikka lahjaa lävistyskorujen ystävälle tai haluat tietää mitä kaikkea uutta on lävistyskoruihin saapunut on tästä hyvä aloittaa etsintä, sillä luultavasti lahjansaajalla ei vielä löydy juuri näitä ihania uutukaisia ja itselle saa aina inspiraatiota kun näkee uusimpia juttuja.

Lävistyskoruissa tällä hetkellä ehdottomasti suosituimpia on erilaiset korvanalueen lävistykset ja niistä meidän asiakkaiden lemppari on helix-lävistys! Tähän rustonalueen lävistykseen löytyykin nyt suuri valikoima tappimallinkoruja sekä erilaisia renkaita. Koristeelliset- ja kimalteita sisältävät renkaat on nyt suosituimpia ja niissä suurimmassa osassa onkin helppo clicker-saranakiinnitys jolloin korun vaihtaminen onnistuu yleensä ilman apua ja pihtejä.

Jos sinulle herää kysymyksiä tai et ole varma mikä koru vaikkapa juuri sinulle sopii voit aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen koruliike@romeojulia.fi, mutta nopeiten vastauksen saa  jos laitat meille viestin Instagramissa tai Facebookissa. Vastaamme aina työaikana 11-18 heti kun ehdimme!


  • Näkymä
Uusi
Rustokoru/traguskoru, Steel Mandala Dangle
19,95 €
Uusi
Industrial, Steel Industrial Barbell with CZ
3,95 €
16,95 €
16,95 €