Uutuudet

206 Tuotetta

Nämä ihanat lävistyskorut saapuivat juuri nyt!

Tästä ryhmästä löydät uusimmat tuotteemme kaikkien lävistyskorujen osalta. Jos mietit vaikka lahjaa lävistyskorujen ystävälle tai haluat tietää mitä kaikkea uutta on lävistyskoruihin saapunut on tästä hyvä aloittaa etsintä, sillä luultavasti lahjansaajalla ei vielä löydy juuri näitä ihania uutukaisia ja itselle saa aina inspiraatiota kun näkee uusimpia juttuja.

Lävistyskoruissa tällä hetkellä ehdottomasti suosituimpia on erilaiset korvanalueen lävistykset ja niistä meidän asiakkaiden lemppari on helix-lävistys! Tähän rustonalueen lävistykseen löytyykin nyt suuri valikoima tappimallinkoruja sekä erilaisia renkaita. Koristeelliset- ja kimalteita sisältävät renkaat on nyt suosituimpia ja niissä suurimmassa osassa onkin helppo clicker-saranakiinnitys jolloin korun vaihtaminen onnistuu yleensä ilman apua ja pihtejä.

Palautusoikeus

Otathan huomioon että palautusoikeus ei koske lävistyskoruja. (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4. )  Tämän vuoksi kiinnitä erityistä huomiota koon ja mallin valintaan. Suosittelemme mittaamaan sinulle hyvän kokoisen korun jos mahdollista tai kysymään neuvoa alan ammattilaiselta. 

Jos sinulle herää kysymyksiä tai et ole varma mikä koru vaikkapa juuri sinulle sopii voit aina laittaa meille sähköpostia, mutta nopeiten vastauksen saa  jos laitat meille viestin Instagramissa tai Facebookissa. Vastaamme aina työaikana 11-18 heti kun ehdimme!


  • Näkymä