IRTOKIVET, KRISTALLIT JA LUONNONKIVIKORUT

425 Tuotetta

PARANTAVAT LUONNONKIVET JA KIVIKORUT

Hitunen taikaa ja kivien ihanaa energiaa tekee päivästä paremmin. Annatpa intuition johdattaa oikean kiven luoksesi taikka teet taustatyötä kivien vaikutuksesta ja valitset kiven sitä kautta juuri tämän hetken tarpeisiisi tee niinkuin sinulle on parasta! 

Löydät valikoimastamme kauniit irtokivet ja kristallit eri kokoisina taskukivinä sekä koristeina ja tietenkin upeat kivikorut. 

Healing Crystals -irtokivet

Luonnonkivien värikirjo on yhtä laaja kuin niiden hoitovaikutuksetkin. Olemme kirjoittaneet kivien yhteyteen lyhyen esittelyn kiven hoitavista vaikutuksista mutta otathan huomioon että eri lähteistä luettaessa saattaa vaikutukset vaihdella kirjailijan/kirjoittajan kokemusten ja tutkimusten mukaan. Valitse se lähde josta pidät ja nauti matkasta! 

Kivien väri saattaa vaihdella runsaasti myös yhden kivilajin kohdalla. Luota siihen että maailmankaikkeus tuo luoksesi juuri sen kiven mitä sinä tarvitset. Tai jos haluat itse valita juuri sinua puhuttelevan kiven tule käymään liikkeellämme ja saat kokea kivien kutsun läheltä.

Nature Collection -korut

Mallistossa on upeita eri luonnonkivillä tehtyjä koruja. Nature Collectionin- korut ovat usein hieman rouheampia ja niissä kivi on aina pääosassa. Tästä mallistosta löydät vuorikristalleja, ametisti- sekä ruusukvartsikoruja sekä muita yleisimpiä hoitokiviä tehtyinä kauniiksi koruiksi.

Muut luonnonkivi korut

Luonnonkivet ja kristallit ovat aina olleet suuressa osassa koruja ja löydätkin niitä runsaasti esim. aidoista hopeakoruistamme sekä Bohm Paris -kirurginteräsmallistosta.   • Näkymä
9,95 €
9,95 €
9,95 €