Sugar Sugar ® -pinnit ja klipsit

Tutustu Sugar Sugar ® -hiuskoristeiden maailmaan

Astu sisään Sugar Sugar ® -hiussoljille, pinneille ja hiusklipseille omistettuun maailmaan, jossa tyyli ja persoonallisuus kohtaavat! Valikoimastamme löydät laajan valikoiman upeita ja monipuolisia hiustuotteita, jotka tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia luoda persoonallisia ja tyylikkäitä kampauksia.  

Etsitpä sitten hauskoja ja persoonallisia hiuskoristeita tai elegantteja helmipinnejä, meillä on tarjolla jotain jokaiseen makuun. Löydät valikoimastamme hiuskoristeita, joissa on erilaisia hahmoja, kuten suloisia eläimiä tai muita hauskoja hahmoja. Näillä koristeilla voit tuoda iloa ja leikkisyyttä hiustyyleihisi ja erottua massasta. 

Kauniit helmipinnit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisätä ripauksen eleganssia ja tyylikkyyttä hiuksiisi. Valikoimastamme löydät erilaisia helmipinneja, joissa yhdistyvät kauniit helmet ja kimaltavat korukivet. Näillä pinneillä voit luoda klassisen ja viehättävän ilmeen niin juhlaan kuin arkeenkin.  

Käytännöllisyys ja tyylikkyys kohtaavat hainhammas- ja hiusklipsivalikoimassamme. Hainhampaat tarjoavat pitävän pidon hiuksissa ja auttavat pitämään kampauksen paikoillaan koko päivän ajan. Hiusklipsit taas tarjoavat nopean ja helpon tavan kiinnittää hiukset haluamaasi tyyliin. Voit valita erilaisia kokoja ja muotoja näistä käytännöllisistä hiustuotteista, jotta ne sopivat täydellisesti hiustesi pituuteen ja paksuuteen.  

Värien ja kokojen suhteen valikoimamme on runsas. Voit valita suosikkivärisi tai kokeilla rohkeampia sävyjä luodaksesi kontrasteja ja korostamaan hiustesi kauneutta. Erilaiset koot takaavat sen, että löydät juuri sinulle sopivan koon ja istuvuuden.

125 tuotetta
  • Sivu 1 / 2