Nenänsivu

Etsitkö nenärengasta tai nappia?

Etsitkö korua nenän sivuun? Verkkokaupamme tarjoaa huolellisesti valitun ja laadukkaan valikoiman nenänsivuun sopivia lävistyskoruja. 

Meillä uskomme siihen, että lävistyskorun tulisi olla yksilöllinen ja heijastaa omaa persoonallisuuttasi. Siksi tarjoamme sinulle valtavan valikoiman erilaisia malleja, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin ja tunnelmiin.  

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi kaikki korumme on valmistettu huolella valituista, luotettavista materiaaleista. Voit luottaa siihen, että meidän korumme ovat turvallisia käyttää ja kestävät aikaa.  

Etsitpä sitten yksinkertaista ja klassista lävistyskorua tai jotain koristeellisempaa, meillä on sinulle vaihtoehtoja. Valikoimastamme löytyy kauniita ja tyylikkäitä renkaita sekä nappeja, jotka on koristeltu aidoilla Cubic Zirconia -kristalleilla, jotka tuovat niihin ihanaa säihkettä. Lisäksi tarjoamme käytännöllisiä perusrenkaita ja kivettömiä nappeja, jotka sopivat arkiseen käyttöön täydellisesti.  

Otathan huomioon nenäkorua valitessasi että tähän lävistykseen löytyy runsaasti eri vahvuisia koruja ja sinun kannattaakin aina valita samanvahvuinen koru kuin mikä sinulla on lävistyksessäsi jo valmiina. Näin varmistat että et saa lävistystäsi ärtymään laittamalla siihen alkuperäistä paksumman korun. Myös alkuperäistä ohempi koru kannattaa harkita tarkkaan, koska vaihdon jälkeen lävistys yleensä pienenee uuden korun kokoon ja vanhojen paksujen korujen vaihtaminen paikoilleen saattaa tuntua ikävältä.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään täydellinen lävistyskoru juuri sinulle!

140 tuotetta
  • Sivu 1 / 2