Rusto-, tragus- sekä muut korvanalueen lävistyskorut

558 Tuotetta

Kauniit lävistystapit sekä renkaat korvalävistykseen

Jos etsit uutta, kaunista korua korvanalueen lävistykseesi olet oikeassa paikassa. Tässä monipuolisessa ryhmässä on esillä kaikki saatavilla olevat koruvaihtoehdot, olivatpa ne sitten renkaita, labret- tai barbellkoruja. Haluamme varmistaa, että löydät juuri sen oikean korun korvanalueesi lävistyksiin. Koruista löytyy runsaasti eri kokoja ja tyylivaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy varmasti se omaan lävistykseen parhaiten soveltuva koru.

Korkealaatuiset materiaalimme, kuten allergiaystävällinen titaani ja laadukas 316L kirurginteräs, takaavat korujemme turvallisuuden ja kestävyyden. Lisäksi koruosien kivinä käytämme huolellisesti hiotuita Cubic Zirconia -kristalleja, jotka tuovat koruihin upeaa tunnelmaa.

Valikoimastamme löytyy erivahvuisia koruja, joten voit valita juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Riippumatta siitä, etsitkö näyttävää renkaista vai minimalistista tyyliä labret- ja barbellkoruista, meiltä löydät laadukkaat korut jokaiseen tilanteeseen.

Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä täydellinen koru, joka täyttää odotuksesi laadusta, tyylistä ja yksilöllisestä ilmaisustasi.

  • Näkymä
Uusi
Barbell/kielikoru, Titanium Barbell With Pink CZ
Barbell/kielikoru, Titanium Barbell With Pink CZ