Rusto- ja traguskorut

481 Tuotetta

Valikoimastamme löydät laadukkaat lävistyskorut kaikkiin korvalävistyksiin. Laadukkaat materiaalit ovat turvallisia ja tutkittuja. Suurin osa koruistamme valmistetaan 316L luoka kirurginteräksestä sekä G23 titaanista joka sopii myös erikoisherkille. Näiden materiaalien lisäksi on valittavana myös bioblastista valmistettuja koru. 

Rustolävistyksiin ja tragukseen voit käyttää tappimallin korujen lisäksi renkaita, hevosenkenkiä ja spiraaleja. Jos sinua mietityttää jokin korua valitessasi, ota meihin yhteyttä, autamme aina mielellämme!

Otathan huomioon että palautusoikeus ei koske lävistyskoruja. (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4. )  Tämän vuoksi kiinnitä erityistä huomiota koon ja mallin valintaan. Suosittelemme mittaamaan sinulle hyvän kokoisen korun jos mahdollista tai kysymään neuvoa alan ammattilaiselta. 

Jos sinulle herää kysymyksiä tai et ole varma mikä koru vaikkapa juuri sinulle sopii voit aina laittaa meille sähköpostia, mutta nopeiten vastauksen saa  jos laitat meille viestin Instagramissa tai Facebookissa. Vastaamme aina työaikana 11-18 heti kun ehdimme!

  • Näkymä