Napakorut

Laadukkaat napakorut

Kauniit napakorumme valmistetaan laadukkaista materiaaleista sinun turvallisuutesi huomioon ottaen. Valitsetpa sitten minkä mallin tahansa, tiedät että voit tehdä sen huolettomin mielin. Löydät valikoimastamme erilaiset perusnapakorut arkikäyttöön sekä upean PREMIUM-mallistomme jossa kaikki koristeosat ovat aitoa sterling hopeaa josta ei kulu väri käytössä eikä se värjää ihoa. Varsivaihtoehtoina on 316L kirurginteräs sekä G23 luokan titaani joka sopii myös erikoisherkille. Ylellisyyttä etsiville tarjoamme aidot kultaiset napakorut jotka sopivat vaativampaankin makuun.

Erilaisten tappimallien lisäksi voit valita napakoruksi myös renkaan tai hevosenkengän. Näistä malleista valittavana on 316L kirurginteräksisiä koruja sekä titaanisia malleja. Molemmat vaihtoehdot ovat tutkittuja ja turvallisia.

Napakorua valitessa kannattaa ottaa huomioon että varren pituus vaikuttaa käyttömukavuuteen ja väärän pituinen varsi voi aiheuttaa ärsytystä lävistykseen. Suosittelemme mittaamaan sinulle hyvän kokoisen korun jos mahdollista tai kysymään neuvoa meiltä tai muilta alan ammattilaiselta. Jos mietit kahden koon välillä, on pidempi vaihtoehto yleensä parempi vaihtoehto.


247 tuotetta
  • Sivu 1 / 3