Napakorut

189 Tuotetta

Laadukkaat napakorut

Kauniit napakorumme valmistetaan laadukkaista materiaaleista sinun turvallisuutesi huomioon ottaen. Valitsetpa sitten minkä mallin tahansa, tiedät että voit tehdä sen huolettomin mielin. Löydät valikoimastamme edulliset nikkelivapaasta korumetallista valmistetut napakorut sekä upean PREMIUM-mallistomme jossa kaikki koristeosat ovat aitoa sterling hopeaa. Varsivaihtoehtoina on 316L kirurginteräs sekä G23 luokan titaani joka sopii myös erikoisherkille.

Erilaisten tappimallien lisäksi voit valita napakoruksi myös renkaan tai hevosenkengän. Näistä malleista valittavana on 316L kirurginteräksisiä koruja sekä titaanisia malleja. Molemmat vaihtoehdot ovat tutkittuja ja turvallisia.

Otathan huomioon että palautusoikeus ei koske lävistyskoruja. (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4. )  Tämän vuoksi kiinnitä erityistä huomiota koon ja mallin valintaan. Suosittelemme mittaamaan sinulle hyvän kokoisen korun jos mahdollista tai kysymään neuvoa alan ammattilaiselta. 

Jos sinulle herää kysymyksiä tai et ole varma mikä koru vaikkapa juuri sinulle sopii voit aina laittaa meille sähköpostia, mutta nopeiten vastauksen saa  jos laitat meille viestin Instagramissa tai Facebookissa. Vastaamme aina työaikana 11-18 heti kun ehdimme!


  • Näkymä
29,80 €
26,90 €
19,95 €
16,95 €
16,95 €