R &J on kotimainen perheyritys!

LEMPI|Hand Made in Finland

Tutustu kotimaiseen korumallistoomme

Tervetuloa tutustumaan suomessa käsityönä valmistettuihin LEMPI-korvakoruihin! LEMPI-korvakorut ovat ainutlaatuisia ja tyylikkäitä koruja, jotka on valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla vaalien suomalaisia käsityöperinteitä.

Valmistamme kaikki korumme aidosti käsityönä, ja puukorumme sahataan, hiotaan ja värjätään käsin. Nahkakoruistamme leikkaamme korut yksittäin. Käsityönä valmistetuissa koruissa onkin aina ainutlaatuinen tuntu.

LEMPI-korvakorut tarjoavat sinulle mahdollisuuden erottua joukosta ja ilmaista omaa persoonallisuuttasi. Jokainen koru on yksilöllinen ja kertoo oman tarinansa. Korujemme laadukkaat materiaalit, kuten 316L kirurginteräs, keinonahka, nahka ja erilaiset puulajit takaavat korujen kestävyyden ja kauniin ulkonäön.

Suomalaisen käsityöperinteen innoittamana LEMPI-korvakorut edustavat minimalistista ja selkeää tyyliä. Koruissamme yhdistyy skandinaavinen estetiikka ja luonnonkauneus, mikä tekee niistä sopivia jokaiseen tilaisuuteen.

Kategoriamme sisältää erilaisia LEMPI-korvakorumalleja, kuten riipuskorvakoruja, nappimalleja ja näyttäviä siipikorvakoruja. Voit valita korun, joka sopii juuri sinun tyyliisi ja persoonallisuuteesi.

Hanki nyt oma LEMPI-korvakorusi ja tuo ripaus suomalaista käsityötä ja tyyliä asuihisi. Valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman koruja eri tyyleihin ja tilaisuuksiin. Tilaa korvakorut helposti verkkokaupastamme ja saat ne nopeasti ja turvallisesti suoraan kotiovellesi.

Anna LEMPI-korvakorujen kruunata tyylisi ja herätä huomiota ainutlaatuisella suomalaisella käsityöllä!

Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja valikoimaan tule tutustumaan koko mallistoon Oulun myymäläämme.

566 tuotetta
  • Sivu 1 / 6