FLASH SALE -15% (voimassa 23.6. saakka)

Puiset korvakorut

Keveitä ja selkeitä puukorvakoruja on ilo käyttää

Pitsiä, selkeyttä ja ihania rohkeita värejä. Puisissa korvakoruissa on aina ihan oma tunnelmansa. Keveys ja puun lämmin tunnelma tekevät puukorvakoruista monen suosikin. Puisten korvakorujen design on yhdistyy kauniisti vaatteissa tällä hetkellä oleviin suuriin printteihin ja väljiin näyttäviin linjoihin. 

Löydät puukorvakoruistamme myös meillä valmistettuja LEMPI -malliston roikkuvia malleja sekä ihania puunappeja. Korvakoruissa on käytetty runsaasti kotimaista koivua ja visakoivua jonka pinta on upean elävä. LEMPI -malliston puiset korvakorut valmistetaan perinteisenä käsityönä, kaikki osat leikataan, hiotaan, petsataan ja maalaataan meillä käsin. Korujen puuosia ei laserleikata.

Suuri suosikki jo vuosia on erilaiset puiset pitsiset ja modernit korvakorut joista löydätkin meiltä runsaasti erilaisia värejä ja muotoja. Näissä korvakoruissa yhdistyy moderni muotoilu joka sopii hyvin tämän hetken muotiin. Valitsetpa isot mustat modernit korvakorut tai romanttiset puiset sydämet, tulet varmasti rakastumaan näihin kevyisiin korvakoruihin.

Kaikki tuotteemme on nikkelitestattuja ja turvallisia käyttää. Voit halutessasi valita miltei kaikkiin korvakoruihimme sinulle sopivimman materiaalin koukkuihin. Valittavanasi on Sterling Hopea, kirurginteräs ja titaani. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden klipsikiinnitykseen!


Lisää malleja puukorvakoruihin löydät Oulun kivijalkaliikkeeltämme!

125 tuotetta
  • Sivu 1 / 2