Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
LEMPI-korvakorut, Alisa (tumma laventeli)
LEMPI-korvakorut, Alisa (tumma laventeli)

LEMPI-korvakorut, Alisa (tumma laventeli)

22,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Kotimaiset korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Graafiset korvakorut sopivat arkeen ja juhlaan.
Saatavuus 1 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvakorut, Alisa (tumma laventeli)


LEMPI-malliston Alisat ovat graafiset korvakorut jotka valmistetaan käsityönä Oulussa. 


LEMPI-malliston Alisat ovat modernit ja sirot, vaikka niissä onkin hieman kokoa. Nappikiinnitys ja roikkuvan osan liikkuvuus tuo korvakoruihin elämää ja leikkisyyttä. Korvakoruissa on nappikiinnitys ja tikku sijaitsee napin keskellä. Matala nappi istuu kauniisti korvalehteä vasten. Huomaathan että napit tulevat korvalehden yli, jos korvareijät on tehty korvalehden reunaan.

LEMPI-malliston Alisa-koruja on saatavilla myös muissa väreissä, sekä teräksen värisillä metalliosilla. Nämä graafiset korvakorut ovat miellyttävän kevyet käytössä, vaikka käyttäisit niitä päivittäin!


LEMPI-korvakorujen materiaalit

Alisa-korvakorujen materiaaleina on käytetty mattaista keinonahkaa ja korujen metalliosat ovat muidenkin LEMPI-korujen tapaan aina allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut, graafiset korvakorut on tehty alusta lähtien käsityönä.


Graafiset korvakorut sopivat arkeen ja juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI-korut ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. LEMPI-malliston graafiset korvakorut sopivat sekä arki pukeutumisen piristäjäksi että tulevan kevään ja kesän juhliin. Hurmaavan kevyet korvikset pysyvät paikallaan huolettomasti päivän kiireistä illan juhliin saakka.

Yhdistä Alisa-korvikset suosikki hiuskorusi kanssa ja täydennä look kultaisenvärisillä koruilla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 3,5cm * 2,6cm
  • Väri: tumma laventeli / kulta
  • Materiaali: keinonahka / kullattu 316L kirurginteräs
  • Kiinnitys: nappi (kiinnitys napin keskellä)
  • Nikkelivapaa

 

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Graafiset korvakorut ovat pidetty lahjaidea, sillä lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.