Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
LEMPI-korvakorut, Unelma (laventeli)
LEMPI-korvakorut, Unelma (laventeli)
LEMPI-korvakorut, Unelma (laventeli)

LEMPI-korvakorut, Unelma (laventeli)

29,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Kevyet korvakorut allergiaystävällistä kirurginterästä, nahkaa ja keinonahkaa. Ihana Unelma on Lempi-malliston uutuuksia!
Saatavuus 7 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvakorut, Unelma (laventeli)

Ihanan kevyet LEMPI-korvakorut on valmistettu keinonahasta ja metalliosat ovat allergiaystävällistä kullattua 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut korvakorut on tehty alusta lähtien käsityönä. 

Unelma -korvakoruissa moderni selkeä tyyli yhdistyy pehmeisiin kaareviin muotoihin luoden vastustamattoman kokonaisuuden. Korvakorut sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaan.

Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kullatut Sterling hopeiset. Unelma -korvakoruissa on mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 7,5cm 
  • Materiaali: keinonahka / 316L kirurginteräs
  • Väri: laventeli / kulta
  • Kiinnitys: koukku


Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset korvakorut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.