Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

KORVAKORUT

Laajasta valikoimastamme löydät korvakorut kaikkiin tyyleihin

Tervetuloa tutustamaan laajaan korvakoruvalikoimaamme! Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia korvakoruja eri materiaaleista ja tyyleistä. Tarjoamme useita tuoteryhmiä, joista voit helposti valita juuri sinulle sopivat korvakorut.

  1. Aidot hopeakorvakorut: Tutustu valikoimaamme aitoja hopeakorvakoruja, jotka on valmistettu korkealaatuisesta 925-hopeasta. Nämä korvakorut ovat tyylikkäitä, kestäviä ja sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaan.

  2. Kotimaiset LEMPI -korvakorut: Valmistamme kaikki malliston korvakorut käsityönä omalla verstaallamme. LEMPI -korvakoruja ei ole myynnissä muualla kuin meillä, voitkin olla varma että saat ainutlaatuiset korvakorut ostaessasi LEMPI -malliston korut. Löydät mallistosta uniikkeja ja persoonallisia koruja, jotka heijastavat suomalaista designia ja käsityötaitoa.

  3. Strassikorvakorut: Tässä kategoriassa esittelemme korvakoruja, joissa on kauniit ja säihkyvät strassikivet. Näillä korvakoruilla saat lisää glamouria asuusi erityisiin tilaisuuksiin tai juhliin.

  4. Kirurginteräksiset korvakorut: Tarjoamme myös laajan valikoiman erityylisiä kirurginteräksestä valmistettuja korvakoruja, jotka sopivat erityisen hyvin herkille korville. Nämä korvakorut ovat hypoallergeenisia, kestäviä ja helppoja pitää puhtaina.

  5. Rengaskorvakorut: Jos pidät renkaista korvakoruina, tämä tuoteryhmä on juuri sinulle. Löydät täältä erilaisia muotoja ja kokoja, kuten klassisia renkaita, hoop-korvakoruja ja kauniita kimaltavia malleja.

  6. Värikkäät korvakorut: Haluatko piristystä asuusi? Tutustu valikoimaamme värikkäitä korvakoruja, joissa on erilaisia värejä, kuoseja ja materiaaleja. Näillä korvakoruilla voit lisätä väriä ja iloa päivääsi.

  7. Puiset korvakorut: Luonnonläheinen ja ekologinen vaihtoehto on puusta valmistetut korvakorut. Tarjoamme puisia korvakoruja eri muodoissa ja tyyleissä, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja ainutlaatuisia.

Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivat korvakorut. Valitse haluamasi tuoteryhmä ja tutustu valikoimaamme tarkemmin. Toivomme, että löydät täydelliset korvakorut täältä!

2048 tuotetta
  • Sivu 1 / 21